Agenda nascholing voor tandartsen en mondhygienisten

 

Verkort overzicht nascholingen tandheelkundigen 2019Kaapstad, Zuid Afrika 18 - 26 januari 2019 met 20 KRT en KRM punten
Thailand, Hua Hin 8 - 16 november 2019 over esthetische tandheelkunde
Khao Lak en Seychellen november 2020

 

Culinaire nascholing voor tandartsen en mondhygienisten (ism huisartsen) naar Kaapstad 
18 - 26 januari 2019


 


 

Wanneer het in Zuid Afrika hoogzomer is reizen wij naar Somerset-West, op 30 minuten van Kaapstad, voor een nascholing voor tandartsen en mondhygienisten waarvan 2 dagdelen samen met de aanwezige huisartsen worden gevolgd.
U verblijft in het comfortabele hotel lord Charles net buiten Somerset-West op 20 minuten rijden van Stellenbosch en dus een ideale uitvalsbasis voor de wijnhuizen en restaurants in deze wijnstreek.
Het hotel beschikt over een sfeervolle lobby met bar, restaurant en heerlijk buitenzwembad.
In Somerset-West en Stellenbosch zijn uitstekende restaurants en wijnhuizen.  
Wij bieden een culinair pakket, zie inschrijfformulier, met 2 x lunch en 2 x diner en dit geniet u met de andere deelnemers aan deze cursus.
Een bezoek aan bijv. Kaap de Goede hoop of het Waterfront in Kaapstad is eenvoudig te ondernemen vanuit het hotel.
Op een klein uurtje rijden ligt Franschhoek met leuke winkels, oude kerken en gebouwen. Vanuit enkele restaurants op de heuvel heeft u prachtige vergezichten over de vallei.

Lees hier meer over het wetenschappelijk programma


Download hier het inschrijfformulier met prijsinformatie

Aan deze cursus zijn 20 KRT en KRM punten toegekend.


 


 

Nascholing voor tandarts, mondhygiënist en assistente of meewerkende partner/praktijkmanager
Hua Hin, Thailand
8 - 17 november 2019
 

Hotel Anantara Hua Hin is door het toonaangevende reismagazine Condé Nast gekozen in de Top 10 van beste Aziatische resorts.

Hua Hin komt iedere 2 jaar terug in onze planning en dat is niet voor niets.
Op zo'n 2.5 uur rijden van Bangkok ligt deze koninklijke badplaats met zijn grote aanbod van goede (vis)restauants, levendige ''nightmarket" en zo'n 8 golfbanen in de regio.
Hotel Anantara staat altijd garant voor een comfortabel verblijf, direct aan zee en met een uitstekende service; uitnodigend zwembad met swim-up bar en riant zonneterras, verschillende restaurants, aan zee en aan het zwembad, Spa paviljoen en op zo'n 5 auto/tuktukminuten rijden van het centrum van Hua Hin.

Mogelijkheid om uw verblijf te verlengen met bezoek aan bijvoorbeeld de River Kwai, Bangkok of Chiang Mai, informeer naar de mogelijkheden.

Download hier het inschrijfformulier met prijsinformatie

Binnenkort meer informatie over het wetenschappelijk programma met oa. esthetische tandheelkunde. 
 


Nascholing voor tandartsen en mondhygiënisten naar Khao Lak, Thailand
november 2020

Khao Lak, ook wel de parel van de Andaman zee genoemd, ligt op  ruim een uur rijden van de luchthaven van Phuket.
Met het landschap van een ansichtkaart en met betoverende watervallen zoals de Ton Chong Fa onderdeel van het Khao Lak-Lam Ru National Park is dit een ongerept stukje Thailand. Een walhalla voor duikers en snorkelaars omdat de mooiste duikspots hier te vinden zijn oa ook bij de Similan eilanden op zo'n 2 uur varen van Khao Lak, ook als dagtocht te bezoeken.
In Khao Lak zijn meerdere kookscholen waar u de fijne kneepjes van de Thaiase keuken kunt leren.
Wij verblijven tijdens de cursus in het JW Marriott hotel minder dan 10 minuten rijden buiten het centrum van Khao Lak. Een hotel met meerdere restaurants met oa Thais, Italiaans en Japans restaurant mét teppanyaki-plaat en schitterend aan zee gelegen met het grootste en langste zwembad in Azië. Tegen toeslag verblijft u zelfs in een kamer van waaruit u direct het zwembad in stapt.


Per KLM via Bangkok en goede mogelijkheden met aantrekkelijke business class tarieven met Emirates Airlines met de A380 via Dubai. Informeer naar de mogelijkheden.Accreditatiepunten worden door ons ingeschreven in uw dossier.
Verplichte cursus/scholingskosten zijn in 2018 100% aftrekbaar, reis- en verblijfskosten voor 80%


Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nascholingen voor tandarts en mondhygienist stuur dan een mail naar info@docendoorbis.nl ovv uw beroepsgroep.