Agenda nascholing voor tandartsen en mondhygienisten

 

Verkort overzicht nascholingen tandheelkundigen 2019Kaapstad, Zuid Afrika 18 - 26 januari 2019 met 20 KRT en KRM punten
Thailand, Hua Hin 8 - 16 november 2019 over esthetische tandheelkunde
Khao Lak en Seychellen november 2020

 

Culinaire nascholing voor tandartsen en mondhygienisten (ism huisartsen) naar Kaapstad 
18 - 26 januari 2019


 


 

Wanneer het in Zuid Afrika hoogzomer is reizen wij naar Somerset-West, op 30 minuten van Kaapstad, voor een nascholing voor tandartsen en mondhygienisten waarvan 2 dagdelen samen met de aanwezige huisartsen worden gevolgd.
U verblijft in het comfortabele hotel lord Charles net buiten Somerset-West op 20 minuten rijden van Stellenbosch en dus een ideale uitvalsbasis voor de wijnhuizen en restaurants in deze wijnstreek.
Het hotel beschikt over een sfeervolle lobby met bar, restaurant en heerlijk buitenzwembad.
In Somerset-West en Stellenbosch zijn uitstekende restaurants en wijnhuizen.  
Wij bieden een culinair pakket, zie inschrijfformulier, met 2 x lunch en 2 x diner en dit geniet u met de andere deelnemers aan deze cursus.
Een bezoek aan bijv. Kaap de Goede hoop of het Waterfront in Kaapstad is eenvoudig te ondernemen vanuit het hotel.
Op een klein uurtje rijden ligt Franschhoek met leuke winkels, oude kerken en gebouwen. Vanuit enkele restaurants op de heuvel heeft u prachtige vergezichten over de vallei.

Lees hier meer over het wetenschappelijk programma


Download hier het inschrijfformulier met prijsinformatie

Aan deze cursus zijn 20 KRT en KRM punten toegekend.


 


 

Nascholing voor tandarts, mondhygiënist en assistente of meewerkende partner/praktijkmanager
Hua Hin, Thailand
8 - 17 november 2019
 

Hotel Anantara Hua Hin is door het toonaangevende reismagazine Condé Nast gekozen in de Top 10 van beste Aziatische resorts.

Hua Hin komt iedere 2 jaar terug in onze planning en dat is niet voor niets.
Op zo'n 2.5 uur rijden van Bangkok ligt deze koninklijke badplaats met zijn grote aanbod van goede (vis)restauants, levendige ''nightmarket" en zo'n 8 golfbanen in de regio.
Hotel Anantara staat altijd garant voor een comfortabel verblijf, direct aan zee en met een uitstekende service; uitnodigend zwembad met swim-up bar en riant zonneterras, verschillende restaurants, aan zee en aan het zwembad, Spa paviljoen en op zo'n 5 auto/tuktukminuten rijden van het centrum van Hua Hin.

Mogelijkheid om uw verblijf te verlengen met bezoek aan bijvoorbeeld de River Kwai, Bangkok of Chiang Mai, informeer naar de mogelijkheden.

Download hier het inschrijfformulier met prijsinformatie

Binnenkort meer informatie over het wetenschappelijk programma met oa. esthetische tandheelkunde. 
 

 

Nascholing voor tandartsen en mondhygienisten naar de Seychellen
6 - 14 november 2020 

 

 De Seychellen zijn een land en archipel in Afrika ten noorden van Madagaskar in de Indische Oceaan ongeveer 1600 km ten oosten van het Afrikaanse continent.
Het hoofdeiland, Mahé, is ongeveer net zo groot als Texel.
De Seychellen, met de typische granietformaties aan zee en de unieke flora en fauna, hebben een grote aantrekkingskracht en toerisme is hier dan ook de voornaamste bron van inkomsten. Voor duikers en snorkelaars is het een waar paradijs. Het najaar is de juiste tijd om deze eilandengroep te bezoeken vanwege de passat wind die waait waardoor de temperatuur dan nooit te warm wordt.
Een heerlijke voornamelijk creoolse keuken met Franse invloeden en hier en daar pittig met de curry's met kokosmelk waar men graag gebruik van maakt. Uiteraard staat vaak verse vis op het menu. Vanwege de omvang van het eiland is het goed te ''ontdekken'' tijdens een week nascholing. Autohuur is beschikbaar in het hotel.
Hotel Avani Barbarons is schitterend gelegen aan een idyllisch privestrand  en u logeert dus op één van de mooiste locaties van dit eiland.
U verblijft op basis van logies en ontbijt en heeft keuze uit 2 restaurants in het hotel en rondom het hotel liggen verschillende goede restaurants waar u met de taxi r makkelijk komt.
De duikschool ligt op 15 min rijden.
In 2017 en 2018 gingen we al naar deze locatie met alleen maar positieve reacties en schitterende verlengingsmogelijkheden op Praslin en het fietseiland La Dique.
 


Accreditatiepunten worden door ons ingeschreven in uw dossier.
Verplichte cursus/scholingskosten zijn in 2018 100% aftrekbaar, reis- en verblijfskosten voor 80%


Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nascholingen voor tandarts en mondhygienist stuur dan een mail naar info@docendoorbis.nl ovv uw beroepsgroep.