Agenda nascholing voor tandartsen en mondhygienisten

Nascholingen voor tandheelkundigen 2022

 Bonaire 1 - 8 oktober 
Seychellen, 11 - 19 november  

Nascholing voor tandheelkundigen op Bonaire 
1 - 8 oktober 

  


In oktober reizen we voor wederom voor een nascholing naar Bonaire, gegarandeerd heerlijk weer en toch maar zo'n 9 uur vliegen van Amsterdam.

Voor duikers en snorkelaars is deze bestemming een walhalla maar ook rustzoekers kunnen hun hart ophalen op dit eiland.

We verblijven deze week in het comfortabele Marriott Courtyard bij Kralendijk, sfeervol gebouwd, ruime en schone kamers en direct aan het water gelegen en daarom een ideale uitvalsbasis om het eiland te verkennen. 

Het programma wordt verzorgd door Erik Nout en Geert Klomp en accreditatie wordt aangevraagd voor 22 uur. 


Download hier het inschrijfformulier met prijsinformatie  

 

Nascholing voor tandheelkundigen in de Seychellen
11 - 19 november 2022
 

De Seychellen zijn een land en archipel in Afrika ten noorden van Madagaskar in de Indische Oceaan ongeveer 1600 km ten oosten van het Afrikaanse continent.
Het hoofdeiland, Mahé, is ongeveer net zo groot als Texel.
De Seychellen, met de typische granietformaties aan zee en de unieke flora en fauna, hebben een grote aantrekkingskracht en toerisme is hier dan ook de voornaamste bron van inkomsten. Voor duikers en snorkelaars is het een waar paradijs. Het najaar is de juiste tijd om deze eilandengroep te bezoeken vanwege de passat wind die waait waardoor de temperatuur dan nooit te warm wordt.
Een heerlijke voornamelijk creoolse keuken met Franse invloeden en hier en daar pittig met de curry's met kokosmelk waar men graag gebruik van maakt. Uiteraard staat vaak verse vis op het menu. Vanwege de omvang van het eiland is het goed tWe verblijven ditmaal aan het strand van Beau Vallon, 15 minunten van de hoofdstad Victoria en u heeft de keuze uit twee naast elkaar gelegen hotels, Le Meridien Fishermens Cove (4*) of Story hotel Seychellen (5*).e ''ontdekken'' tijdens een week nascholing. Autohuur is beschikbaar in het hotel.

U verblijft op basis van logies en ontbijt en heeft keuze uit 2 restaurants in het hotel. Op korte afstand van het hotel liggen verschillende goede restaurants makkelijk bereikbaar per taxi. 
In 2017 en 2018 gingen we al naar deze locatie met alleen maar positieve reacties en schitterende verlengingsmogelijkheden op Praslin en het fietseiland La Dique.

 Quote nav Hua Hin; zelden op cursussen sprekers getroffen die met zoveel aandacht en liefde voor de patient hun verhaal vertellen.


 


Accreditatiepunten worden door ons ingeschreven in uw dossier.
Verplichte cursus/scholingskosten zijn in 2021 100% aftrekbaar, reis- en verblijfskosten voor 76%

 

Accreditatie voor België is aan te vragen via de Stuurgroep van RIZIV.


Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nascholingen voor tandarts en mondhygienist stuur dan een mail naar info@docendoorbis.nl ovv uw beroepsgroep.