Agenda 2022 nascholing voor huisartsen

 

Bonaire 1 - 8 oktober (laatste plaatsen)
Bonaire 29 oktober - 5 november  (laatste plaatsen)
Seychellen 11 - 19 november (VOL inschrijving op aanvraag/wachtlijst)
Kaapstad, Zuid Afrika  20 - 27 januari 2023 (laatste plaatsen) 


Quote; meer nog dan ik al hoopte door hetgeen op de website van Docendo Orbis wordt vermeld, was ik verrast door de dynamiek van het inter-disciplinaire karakter van het programma; zelden zo vruchtbaar kunnen discussiëren met collegae uit diverse specialismen. 

Nascholing voor huisarts, SO en bedrijfsarts naar Bonaire
1 - 8 oktober 2022


Ook dit najaar organiseren we een nascholing op Bonaire; gegarandeerd heerlijk weer en toch maar zo'n ruim 9 uur vliegen van Amsterdam.
Bonaire is een walhalla voor duikers en snorkelaars maar ook rustzoekers zullen genieten op dit eiland in de Carribean. 
U verblijft in het sfeervolle Courtyard by Marriott, direct aan het water gelegen en kleurrijk gebouwd met goede (conferentie) faciliteiten en comfortabele kamers. Lees hier meer over het wetenschapelijk programma met oa. dermatologie en oogheelkunde en LEAN 

 

Download hier het inschrijfformulier met prijsinformatie 

 

Nascholing voor huisarts, specialist ouderengeneeskunde en bedrijfsarts op Bonaire
29 oktober - 5 november 2022


 

Bonaire is een aantrekkelijke bestemming in najaar en winter en daarom gaan we nog eens voor een nascholing naar Bonaire; gegarandeerd heerlijk weer en toch maar zo'n ruim 9 uur vliegen van Amsterdam.
Een walhalla voor duikers en snorkelaars maar ook rustzoekers zullen genieten op dit kleinste eiland van de Antillen.
U verblijft in het sfeervolle Courtyard by Marriott, direct aan het water gelegen en kleurrijk gebouwd met goede faciliteiten en comfortabele kamers. 


Accreditatie wordt aangevraagd voor 22 uur bij ABC1


Lees hier meer over het programma met ouderenpsychiatrie, cardiologie en PTSS en EMDR. 


Download hier het inschrijfformulier met prijsinformatie
 


Nascholing voor huisarts, bedrijfsarts en SO naar de Seychellen
11 - 19 november 2022 (VOL...inschrijving op aanvraag/wachtlijst) 


 

De Seychellen zijn een land en archipel in Afrika ten noorden van Madagaskar in de Indische Oceaan ongeveer 1600 km ten oosten van het Afrikaanse continent. Het hoofdeiland, Mahé, is ongeveer net zo groot als Texel.
 

De Seychellen, met de typische granietformaties aan zee en de unieke flora en fauna, hebben een grote aantrekkingskracht en toerisme is hier dan ook de voornaamste bron van inkomsten. Voor duikers en snorkelaars is het een waar paradijs. Het najaar is de juiste tijd om deze eilandengroep te bezoeken vanwege de passat wind die waait waardoor de temperatuur dan nooit te warm wordt. Een heerlijke voornamelijk creoolse keuken met Franse invloeden en hier en daar pittig met de curry's met kokosmelk waar men graag gebruik van maakt. Uiteraard staat vaak verse vis op het menu. Vanwege de omvang van het eiland is het goed te ''ontdekken'' tijdens een week nascholing. Autohuur is beschikbaar in het hotel. We verblijven ditmaal aan het strand van Beau Vallon, 15 minunten van de hoofdstad Victoria en u heeft de keuze uit twee dichtbij elkaar gelegen hotels; Savoy hotel en Coral Strand hotel. 
 

U verblijft op basis van logies en ontbijt en heeft keuze uit 2 restaurants in het hotel. Op korte afstand van het hotel zijn enkele goede restaurants, makkelijk bereikbaar per taxi.
De duikschool ligt op 10 min rijden.
In 2017 en 2018 gingen we ook al naar deze unieke bestemming met alleen maar positieve reacties en schitterende verlengingsmogelijkheden op Praslin en het fietseiland La Dique.

 

Binnenkort meer informatie over het wetenschappelijk programma met mondzorg ouderen met Gert Jan van der Putten SO, orale pathologie met Fred
Hinderks, MKA chirurg en sportgeneeskunde met Huib Plemper olv Pieter Bots, huisarts.

Download hier het inschrijfformulier met prijsinformatie

 

Nascholing voor huisarts, SO en bedrijfsarts naar Kaapstad
20 - 27 januari 2023 (laatste cursusplaatsen)

 


Na enkele jaren afwezigheid gaan we in januari 2023 opnieuw naar Kaapstad, dan hoogzomer,  en op verschillend gebied een aantrekkelijke nascholingslocatie. 
De Tafelberg, Robben eiland, het Waterfront en een grote keuze aan wijn-estates met goede restaurants hebben een grote aantrekkingskracht op deze locatie dus vroeg boeken is aan te bevelen. 
En voor wie tijdens het verblijf ook graag wild, the big five, wil spotten ligt op 2 uur van Kaapstad  Aquila private game reserve, uitstekend te bezoeken tijdens een dagtour vanuit het cursushotel. 

Binnenkort meer informatie over het wetenschappelijk programma.met KNO en plastische chirurgie. 


Download hier het inschrijfformulier met prijsinformatie 

 

Nascholing voor huisarts, SO en bedrijfsarts 
La Bobadilla, Andalusie
voorjaar 2023


 

In voorjaar 2023 reizen we weer naar het hart van Andalusie, naar hotel la Bobadilla, a royal hideaway. Gelegen tussen de amandel- en olijfbomen, halverwege Malaga en Granada is deze locatie een absolute verborgen parel waar het in het voorjaar goed toeven is. Een sfeervol hotel met 2 uitstekende restaurants, schitterend uitzicht vanaf de buitenterrassen, uitgebreide Spa en comfortabele kamers. U verblijft hier 4 nachten op basis van logies en ontbijt.

 

 

 

Accreditatiepunten worden door ons ingeschreven in uw dossier.
Verplichte cursus/scholingskosten zijn in 2022 voor 100% aftrekbaar, reis- en verblijfskosten voor 76%.


Klik hier om te registreren voor toekomstige nascholingen voor huisartsen en specialist ouderengeneeskunde van Docendo Orbis.

Check na het insturen van uw inschrijfformulier altijd of dit goed bij ons is aangekomen!