Bedrijfsartsen en verzekeringsartsen

 

Bedrijfs- en verzekeringsartsen en sociaal geneeskundigen mogen 50% van de benodigde accreditatiepunten buiten het eigen vakgebied halen en kunnen deelnemen aan al onze geaccrediteerde (ABC1) nascholingen voor huisarts en SO.

 

La Bobadilla, Andalusie 20 - 24 april  
Denia, Spanje 18 - 22 mei 
Bonaire 1 - 8 oktober 
Bonaire 29 oktober - 5 november 
Seychellen 11 - 19 november


Quote; meer nog dan ik al hoopte door hetgeen op de website van Docendo Orbis wordt vermeld, was ik verrast door de dynamiek van het inter-disciplinaire karakter van het programma; zelden zo vruchtbaar kunnen discussiëren met collegae uit diverse specialismen.Nascholing voor huisarts, SO en bedrijfsarts 
La Bobadilla, Andalusie
20 - 24 april 2022  


 

In voorjaar 2022 reizen we weer naar het hart van Andalusie, naar hotel la Bobadilla, a royal hideaway. Gelegen tussen de amandel- en olijfbomen, halverwege Malaga en Granada is deze locatie een absolute verborgen parel waar het in het voorjaar al goed toeven is. Een luxe hotel met uitstekende restaurants, schitterend uitzicht vanaf de buitenterrassen, uitgebreide Spa en sfeervolle en comfortabele kamers. U verblijft hier 4 nachten op basis van logies en ontbijt.

Accreditatie wordt aangevraagd bij ABC1 voor 16 uur


Lees hier meer over het wetenschappelijk programma over dermatologie en oogheelkunde
 

Download hier het inschrijfformulier met prijsinformatie. 

 

Nascholing voor huisarts en SO Marriott La Sella, Denia 
18 - 22 mei 2022

 

Denia, een mondaine badplaats aan de Spaanse kust tussen Valencia en Alicante, vertrek mogelijk vanuit verschillende luchthavens in Nederland, is populair bij levensgenieters vanwege de goede sfeer, de faciliteiten en het aanbod van winkels en goede restaurants. Ons cursushotel is zeer comfortabel en ligt net buiten Denia aan de 27 holes golfbaan La Sella. 

Binnenkort meer informatie over deze nascholing waarvoor 16 uur accreditatie wordt aangevraagd. 

 

Nascholing voor huisarts, SO en bedrijfsarts naar Bonaire
1 - 8 oktober 2022


Ook dit najaar organiseren we een nascholing op Bonaire; gegarandeerd heerlijk weer en toch maar zo'n ruim 9 uur vliegen van Amsterdam.
Bonaire is een walhalla voor duikers en snorkelaars maar ook rustzoekers zullen genieten op dit kleinste eiland van de Antillen.
U verblijft in het sfeervolle Courtyard by Marriott, direct aan het water gelegen en kleurrijk gebouwd met goede faciliteiten en comfortabele kamers. 

Binnenkort het programma met dermatologie met Anke Biemans en oogheelkunde met Henk Veraart waarvoor 22 uur accreditatie wordt aangevraagd.

Download hier hiet inschrijfformulier met prijsinformatie 
 

Nascholing voor huisarts, specialist ouderengeneeskunde en bedrijfsarts op Bonaire
29 oktober - 5 november 2022


Bonaire is een aantrekkelijke bestemming in najaar en winter en daarom gaan we nog eens voor een nascholing naar Bonaire; gegarandeerd heerlijk weer en toch maar zo'n ruim 9 uur vliegen van Amsterdam.

Een walhalla voor duikers en snorkelaars maar ook rustzoekers zullen genieten op dit kleinste eiland van de Antillen.
U verblijft in het sfeervolle Courtyard by Marriott, direct aan het water gelegen en kleurrijk gebouwd met goede faciliteiten en comfortabele kamers. 
Het programma wordt verzorgd door Martin Kat, ouderenpsychiater en Wik ten Holt, cardioloog en over PTSS en EMDR met Marian Quelle, GGZ psycholoog en staat onder voorzitterschap van Hans Padding, huisarts np

Accreditatie wordt aangevraagd voor 22 uur bij ABC1


Download hier het inschrijfformulier met prijsinformatie
 

Nascholing voor huisarts, bedrijfsarts en SO naar de Seychellen
11 - 19 november 2022 


 

De Seychellen zijn een land en archipel in Afrika ten noorden van Madagaskar in de Indische Oceaan ongeveer 1600 km ten oosten van het Afrikaanse continent. Het hoofdeiland, Mahé, is ongeveer net zo groot als Texel.
De Seychellen, met de typische granietformaties aan zee en de unieke flora en fauna, hebben een grote aantrekkingskracht en toerisme is hier dan ook de voornaamste bron van inkomsten. Voor duikers en snorkelaars is het een waar paradijs. Het najaar is de juiste tijd om deze eilandengroep te bezoeken vanwege de passat wind die waait waardoor de temperatuur dan nooit te warm wordt. Een heerlijke voornamelijk creoolse keuken met Franse invloeden en hier en daar pittig met de curry's met kokosmelk waar men graag gebruik van maakt. Uiteraard staat vaak verse vis op het menu. Vanwege de omvang van het eiland is het goed te ''ontdekken'' tijdens een week nascholing. Autohuur is beschikbaar in het hotel. We verblijven ditmaal aan het strand van Beau Vallon, 15 minunten van de hoofdstad Victoria en u heeft de keuze uit twee naast elkaar gelegen hotels, Le Meridien Fishermens Cove (4*) of Story hotel Seychellen (5*).
U verblijft op basis van logies en ontbijt en heeft keuze uit 2 restaurants in het hotel. Op korte afstand van het hotel zijn enkele goede restaurants, makkelijk bereikbaar per taxi.
De duikschool ligt op 15 min rijden.
In 2017 en 2018 gingen we ook al naar deze unieke bestemming met alleen maar positieve reacties en schitterende verlengingsmogelijkheden op Praslin en het fietseiland La Dique.

Binnenkort meer informatie over het wetenschappelijk programma met mondzorg ouderen met Gert Jan van der Putten SO,  orale pathologie met Fred Hinderks, MKA chirurg en sportgeneeskunde met Huib Plemper olv Pieter Bots, huisarts. Download hier het inschrijfformulier met prijsinformatie
 

Accreditatiepunten worden door ons ingeschreven in uw dossier.
Verplichte cursus/scholingskosten zijn in 2022 voor 100% aftrekbaar, reis- en verblijfskosten voor 76%.


Klik hier om te registreren voor toekomstige nascholingen voor huisartsen en specialist ouderengeneeskunde van Docendo Orbis.

Check na het insturen van uw inschrijfformulier altijd of dit goed bij ons is aangekomen!Quote; Evenzeer mijn dank voor het aanbieden van deze zeer interessante cursus (burn-out preventie)

 

Wilt u als eerste op de hoogte worden gehouden van toekomstige nascholingen voor bedrijfsartsen en verzekeringsartsen mail dan naar info@docendoorbis.nl mmv uw beroepsgroep.


Tijdens de cursus zal iedere dag een presentielijst rouleren en daarmee is deelname aan alle cursusuren verplicht en kan alleen dan accreditatie worden toegekend.